dilluns, 10 d’octubre del 2011

Els Jocs de la Fam

Bé, primer de tot parlarem una mica sobre de que va això dels Jocs de la Fam:

Els Jocs de la Fam és una nobel·la de ciència ficció escrita per Suzanne Collins. És el primer llibre de la trilogia dels Jocs de la Fam. El segon s'anomena En Flames i finalment l'últim L'ocell de la revolta.

La protagonista de setze anys, Katniss Everdeen, viu en un món post-apocalíptic on un govern poderós anomenat el Capitoli s'ha fet amb el poder després de diversos desastres devastadors. En el llibre, "Els Jocs de la Fam" és un esdeveniment anual televisat en el Capitoli en el qual es seleccionen a l'atzar un nen i una nena de cadascun dels dotze districtes, que després s'enfronten uns contra uns altres en un joc de supervivència i obligats a matar-se fins que només queda un.

Finalment aquesta saga s'ha decidit portar al cinema, s'estrenarà a Espanya el 20/04/2012, amb el mateix nom que el del llibre, té pinta de ser molt bé rebuda, així que us animo al fet que llegiu, almenys el primer, dels llibres. Finalment ja hem pogut veure el primer tràiler!!


Para més informació podeu anar a aquest blog que m'encanta: Blog Los Juegos del Hambre

Una cosa més, el Capitoli, ha creat la seva pròpia web, on et pots registrar i ell mateix t'assigna un districte, el meu és el 9, el del gra:


 
Us animo a que entreu en la web del Capitoli, ja solament queden 3 districtes, per rebre el seus DIPs (la imatge que he penjat just aquí a dalt) així que aviat descobrirem que va tot això de la web tan misteriosa...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada